Wie is MUS&zo

Mijn naam is Claudia Musters, wonend in Breda met mijn man en 4 kinderen. Sinds 2005 ben ik de trotse eigenares van deze prachtige massage salon eerst in Goirle en nu al een tijdje hier in Breda. Jaren heb ik gewerkt als Grafisch vormgever en was ik daarnaast masseur. Maar ik ben een mensen mens en ben uiteindelijk mijn hart gaan volgen en werk ik nu full time als masseur en daarnaast een beetje als grafisch vormgever.

 

Wat vind ik belangrijk: Iedereen moet zich op zijn gemak voelen en dus vind ik een gesprekje voor de massage erg belangrijk. Wie ben jij, zijn er bijzonderheden, waar moet ik op letten en wat wil je bereiken met deze massage. En als we dat weten begin ik met de behandeling. Jij staat centraal en ik pas de massages aan aan jouw wensen.

 

hopelijk tot snel

Claudia